Zakelijk

Bedrijven
Blij Zonder Suiker promoot graag uw product of merk. Dat kan bijvoorbeeld door middel van het reviewen van producten, het schrijven van een advertorial, het plaatsen van een banner in de rechterkolom op de site of door het organiseren van een winactie.

Ik ben zelf inmiddels 10 jaar zelfstandig onderneemster en dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit het perspectief van een bedrijf kan redeneren als vanuit mijn perspectief als onafhankelijke blogger. Ik weet hoe een product gepresenteerd moet worden, omdat ik er zelf immers dagelijks mee te maken heb. Deze persoonlijke ervaring maakt Blij Zonder Suiker een uniek platform voor uw bedrijf en uw product(en).

Neem vooral contact met mij op op blijzondersuiker@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Pers
Uiteraard ben ik voor Blij Zonder Suiker ontzettend graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebieden van suikervrije, lactosevrije en biologische producten. Daarom ontvang ik graag promotiemateriaal, persberichten of uitnodigingen. Voor het toesturen van dit soort informatie kunt u gebruiken maken van: blijzondersuiker@gmail.com.

Voor de adresgegevens kunt u onderstaand formulier invullen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s