Over Mij

Hi! Mijn naam is Wendy, ik ben 28 jaar oud, zelfstandig onderneemster en weet sinds februari 2013 dat ik geen suiker, gist, en lactose meer mag eten. Op dit plekje op het web zal ik mijn ervaringen, tips, en recepten delen. Ik ben geen diëtiste en schrijf dus vanuit mijn eigen ervaringen. Naast recepten, schrijf ik ook graag informatieve artikelen, reviews, inspiratie-artikelen en restaurant tips. Van alles wat dus!

Ik houd van lekker eten, uiteraard van mijn vriend, mijn bedrijven, goede films en series, ‘Thursday Movie Nights’, yoga, schrijven, onze 3 katten, gamen en creatief bezig zijn. Meestal wel iets met computers en design. Ik heb al een tijd een doek, kwasten en verf liggen, maar dat komt er om de een of andere reden niet van.

Tevens houd ik van muziek. Mijn smaak is gevarieerd: van old skool 90’s muziek tot Jason Mraz ♥ tot top 40 muziek tot Counting Crows en de Foo Fighters. Ik ben dol op Stephen Lynch (met name zijn oudere albums) en kijk als ik me down voel graag een aflevering van Friends.

Ik ben chaotisch en vergeetachtig. Daardoor ben ik groot fan van Post-its en lijstjes. Vooral het afvinken van lijstjes. Ik heb een MA in American Studies, maar doe daar op het moment vrij weinig mee. Wie weet komt dat nog. Ooit. Misschien.

Back in the day..

Back in the day..(yours truly = links)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s